Subpages
Related Pages
Links
Files
Photo Albums
 
Rotary E-Club One of Denmark har som sit internationale projekt for Rotaryåret 2014-15 besluttet at støtte Rotary Internationals kampage End Polio Now. E-klubben tømte lige før jul 2014 sin kaffekasse og kunne overføre 4000 kroner (684 dollar) til Rotary Foundation.
 
Vaccination af et barn i lande, som endnu ikke er erklæret poliofrie, koster under fire kroner, når andre udgifter ikke medtages.
 
Pengene i kaffekassen kommer ind fra medlemmer, der opfordres til frivilligt at indbetale for hvert klubmøde, hvad der svarer til en kop kaffe på en lokal cafe, samt overskud fra vores hybridmøder (spisning) og eventuelt fra gæster på vores eMakeUp-side (erstatningsmøder).
 
Kaffekassen, eller kaffeklubben, som det officielle navn er, er vores vedtægtsbestemte måde at indsamle projektpenge på.
 
I e-klubbens andet leveår, 2014-15 var vi hen under nytår ni medlemmer.
 
I e-klubbens første leveår, Rotaryåret 2013-14, samlede vi ind i kaffekassen til nødhjælpsprogrammet Water Survival Box, der er en engelsk opfindelse.
 
Vores 300 britiske pund blev indbetalt via en særlig hjemmeside lige før jul 2013, hvor det lykkedes os at komme til at deltage i matchingprogrammet BigGive Christmas Challenge. Herved blev vores to survivalbokse doblet op til fire. 

En survivalboks kan give en familie på fire personer rent vand i et år.
For at færdiggøre det første trin i erstatningsmødets to trin, udfyld venligst denne feedback-formular:
 
 
For at færdiggøre det andet trin i erstatningsmødets to trin klik på knappen forneden og følg bagefter instruktionerne for trin 2:
 
Image